Over Realizing

Pragmatische ontwikkelaar

hansuijenHans Uijen is een oude rot in het vak. Vele jaren ervaring bij allerlei organisaties in verschillende rollen maken hem een flexibele en pragmatische ontwikkelaar.

Als consultant weet Hans hoe waardevol het is om je handen uit je mouwen te steken, en niet aan de zijlijn te blijven. Alleen als je daadwerkelijk iets doet kun je echt iets veranderen.
Ook als manager heeft Hans verandertrajecten mee-gemaakt en geleid.
Als part-time trainer heeft hij geleerd succesvol kennis en ervaringen te delen, dusdanig dat die in de praktijk ook bruikbaar is.

Denken, doen en delen

De combinatie van denken doen delen maakt dat je met Hans een pragmatische verbeteraar in huis haalt. Snel de hoofdlijnen zien, identificeren waar snel resultaat kan worden gemaakt, en ruimte creëren om verder te ontwikkelen, beter te presteren en meer voldoening te beleven.
Ontwikkeling van mens en organisatie is de passie van Hans. Zijn praktijkervaringen zijn gerijpt in diepgaande kennis en persoonlijke ontwikkeling. Die kennis en ervaring deelt hij met liefde.

Geen advies

Verwacht geen adviezen. Hans helpt verbeteringen realiseren. Concreet, hands-on en vanuit de praktijk.
Het resultaat? Een positieve verandering in je organisatie, waarbij alle betrokkenen iets hebben geleerd en die door iedereen wordt gedragen.

ZIN

Realizing BV is het bedrijf van Hans Uijen, een ‘ZINner’, een Zelfstandige In Netwerk van professionals en organisaties die helpen ZINgeven en waarde creëren volgens principes en waarden van inclusiviteit en duurzame ontwikkeling.